Menu Close

Featured

Here you can check out where our products has been featured and tested.

Bladet Skog

«Når høsten og kulda etter hvert sniker seg på, kan det være godt å ha en ekstra varm, eller kanskje et par varmesåler når man er på tur i skog og mark…»
Read more

Vi Menn

«En slik vest gjør jobben sin best med tynt ullundertøy under og med et isolerende lag utenpå…»

Read more

Bladet Jakt

«Under jakta skjer det stadig at kulda kommer krypende. Vi har tatt med Varmevest ut på jakt for å teste om denne duger…»
Read more

Bladet Jeger

«Lei av å fryse på føttene under posteringsjakt i minusgrader? Da kan disse oppladbare varmesålene med fjernkontroll være et alternativ…»
Read more

Villmarksliv

«Ingen liker å fryse på tur, og den gode nyheten er at det aldri har vært lettere å holde seg varm enn nå. Markedet flommer over av batteridrevne varmeprodukter for så å si alle kroppsdeler…»
Read more

Alt om Jakt & Våpen

«Ingen av oss vill stå där, på ett kallt och blåsigt pass, och frysa oss genom en jaktdag. Du kan ha klätt dig enligt konstens alla regler, men ibland hjälper det inte…»
Read more

Glåmdalen

«Flere hundre småviltjegere har ventet lenge, men søndag braker det løs. Da er småviltjakta i gang igjen, og alle gleder seg…»
Read more

KK

«Har du noen gang sittet i skiheisen, eller vært ute på tur i mange minusgrader og tenkt «jeg skulle så ønske det fantes en jakke eller vest med varmeelementer, tenk så SINNSYKT deilig!»? Jupp, det er flere av oss! …» 
Read more